Usluge

Obezbeđenje

Fizičko-tehničko obezbeđenje

Fizičko obezbeđenje objekata podrazumeva potpunu zaštitu objekata od krađa i provala kao i zaštitu lica koja se nalaze u njemu. Fizičko obezbeđenje vrše obučeni radnici, koji su predhodno prošli sve provere i ispunili sve uslove za obavljanje poslova obezbeđenja. Posebnu pažnju posvećujemo stručnoj obuci i njihovom usavršavanju. Dužnosti zaštite imovine i lica su naš osnovni ali ne i jedini zadatak. Mi smo uvek na raspolaganju i spremni smo da pomognemo korisnicima naših usluga u svim vanrednim situacijama. Svi objekti fizičkog obezbeđenja povezani su sredstvima komunikacije.

Usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja:

- usluge fizičkog obezbeđenja;

- tehnička zaštita objekata;

- video nadzor;

- monitoring centar;

- protivpožarni alarmni sistemi;

- protivprovalni sistemi zaštite;

- detekcija gasa;

- detekcija poplave;

Čišćenje objekata

Profesionalno održavanje higijene

Poslovi održavanja higijene zahtevaju stručnost, brzinu i posvećenost, uz veštinu prilagođavanja kako zahtevima korisnika tako i tipu i veličini prostora. Poveravanjem posla kompaniji PRETOR d.o.o., klijenti postižu uštedu vremena zaposlenih i njihov nesmetan rad. Naše osoblje posao obavlja diskretno, poštujući aktivnosti korisnika i poverljivost informacija i dokumenata koje zatiče u poslovnom prostoru. Naša briga o očuvanju zdravog ambijenta naših korisnika ogleda se u pažljivom izboru hemijskih sredstava koje primenjujemo u radu. To su sredstva renomiranih svetskih proizvođača koji poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001:2008) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001:2004), kao i ateste domaćih ovlašćenih laboratorija za bezbednu upotrebu sredstava: Johnson Diversey, Kleen Purgatis GmbH, Pramol-Chemie AG, Ecolab. Uz to, obavljamo stalnu kontrolu izvođenja radova na svim objektima. Na eventualne probleme i nesporazume reagujemo odmah i uvek smo dostupni i spremni da klijentu izađemo u susret. U svakodnevnom radu koristimo savremenu opremu, alate i mašine poslednje generacije: Taski, Hako, Wirbel, Columbus, Nilfisk. Sve ovo nam omogućava da sa svojim klijentima razvijemo aktivnu poslovnu saradnju punu uzajamnog poverenja i poštovanja Zbog toga se njihov broj konstantno povećava. Cilj kompanije je da obezbedi usluge koje odgovaraju ugovorenim obavezama odnosno da se drži zahteva naručioca posla u skladu sa zakonom, propisima, standardima i poslovnom praksom.

Usluga održavanja higijene obuhvata:

- vlažno brisanje tvrdih podnih obloga (mopovanje);

- usisavanje mekih podnih obloga;

- brisanje staklenih površina (jednom mesečno);

- brisanje prašine sa stolova, stolica, nameštaja, tehničkih uređaja;

- brisanje vrata sa štokovima;

- brisanje rasvetnih tela, ogledala, ramova slika;

- skupljanje i izbacivanje smeća;

- dopuna sapuna i papirne galanterije po toaletima;

- brisanje grejnih i rashladnih uređaja;

- brisanje paučine;

- čišćenje i dezinfekcija toaleta;

Upravljanje objektima

Facility management

Facility menadžment predstavlja koordinaciju ljudskih resursa, znanja i veština, opreme i operativnih aktivnosti u realnom radnom okruženju, na svakodnevnim zadacima održavanja i upravljanja jednog poslovnog objekta. Facility Menadžment je interdisciplinarna oblast koja prati jedan objekat od njegovog početka pa do kraja, kroz sve faze njegovog životnog veka.

Usluge:

- Definisanje potreba korisnika;

- Odluka i projektovanje;

- Izgradnja;

- Korišćenje / održavanje;

- Preispitivanje i odluka;